Postet nga: Vonesa

Shkollat e Kosovës furnizohen me vonesë me tekstet shkollore

Edhe pse viti i ri shkollor 2019/20 ka filluar javën e kaluar, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) ua ka siguruar të gjitha librat shkollave tek këtë ...

Gjilan, shtyhet afati i pagesës së tatimit në pronë

Komuna e Gjilanit ka njoftuar qytetarët e saj se afati për pagesën e këstit të parë të tatimit në pronë shtyhet deri më 28 qershor.

Bora shkakton vonesa në Aeroportin 'Adem Jashari'

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës ka pasur vonesa në disa fluturime, edhe pse momentalisht është i hapur për aterrim.

Një orë pritje për seancën e opozitës, mungojnë deputetët e koalicionit qeveritar

Kuvendi i Kosovës ka paraparë të nisë punimet në ora 10:00 për seancën e jashtëzakonshme me kërkesë të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjes ...

Sërish vonesa në seancën për dialogun

Seanca e Kuvendit të Kosovës e cila duhet të kishte nisur që nga ora 14;00 ende nuk ka filluar.

Vonohet seanca për dialogun, vetëm 10 deputetë në sallë

Seanca e jashtëzakonshme e paralajmëruar të filloj në orën 14:00 ende nuk ka filluar.

Orëmatësit Vendosen Dy Vjet Pas Ujësjellësit

Orëmatësit Vendosen Dy Vjet Pas Ujësjellësit

Orët për matjen e shpenzimeve të ujit kanë nisur të vendosen në këto fshatra, ndërsa deri tash banorët nuk e kanë paguar ujin e shfrytë...