Postet nga: Vllaznim Hamdia

25 vjet burg për ish policin e akuzuar për vrasjen e një personi në Gjilan

I akuzuar për vrasje të rëndë, armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës, ish polici Vllaznim Hamdia është gjetur fajtor dhe është dënuar nga ...

Gjykimi ndaj ish policit Vllaznim Hamdia, i akuzuar per vrasje

Gjykata sot merr vendim për ish policin Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë

Vllaznim Hamdia i cili akuzohet se e ka vrarë Lulzim Spahiun, sot pritet të marrë verdiktin gjyqësor nga Gjykata e Gjilanit.

Gjilan - Merr fund gjykimi ndaj ish policit, i akuzuar për vrasje të rëndë

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalë edhe sot para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën ...

Dështon mbajtja e seancës gjyqësore ndaj ish-zyrtarit policor i akuzuar për vrasje të rëndë

Ka dështuar të mbahet seanca gjykuese për vrasje të rëndë, armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës, për të cilën po akuzohet ...

Kërkohet ekzaminimi psikiatrik, ndërpritet seanca ndaj ish-zyrtarit policor i akuzuar për vrasje të rëndë

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalë sërish para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën ...

Nga muzika me sharkia e deri tek vrasja nga ish-zyrtari policor, rrëfehet dëshmitari i rastit

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalur sërish para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën ...

Dëshmitari rrëfen momentin e vrasjes nga ish-zyrtari policor

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë ...