Postet nga: Vllasta Bogdanoviq

Gjilan, Gjykata liron nga akuza fermerin dhe zyrtarin Komunal, akuzoheshin për mashtrim me subvencione

Të akuzuar për mashtrim me subvencione dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare Zvonko Petroviq dhe Bojan Trajkoviq, janë liruar nga akuza prej Gjykatës së Gjilanit.

Gjilan, të premten shpallet aktgjykimi në rastin e zyrtarit komunal dhe fermerit

Gjykata e Gjilanit do të shpallë të premten aktgjykimin ndaj zyrtarit të Komunës së Gjilanit, Zvonko Petroviq dhe fermerit Bojan Trajkoviq.

Dosja e Prokurorisë: Si kërcënoheshin serbët që ta votonin Listën Serbe më 6 tetor 2019

Të akuzuar për cenim të së drejtës së votimit në zgjedhjet parlamentare të vitit 2019, Zharko Dejanoviq dhe Vllasta Bogdanoviq kanë dalur para gjykatësit në Gjilan për ...

Pauzë për një vit e gjysmë, ndërpritet sërish seanca për vjedhjen e 10 litrave naftë

Pas afërsisht një viti e gjysmë nga koha kur ishte mbajtur seanca e parë gjyqësore, sot Gjykata e Gjilanit ishte paraparë të vazhdojë gjykimin  ish asistentit të kryesuesit ...

Kllokot, dështon seanca ndaj zyrtarit komunal që akuzohet se vodhi 10 litra naftë të paguara nga komuna

Vlasta Bogdanoviq, asistent i kryesuesit të Kuvendit Komunal të Kllokotit, është dashur të dalë sot para Gjykatës së Gjilan si i akuzuar se vodhi naftë të paguar nga buxheti ...

Dosja e Prokurorisë: Si kërcënoheshin serbët që ta votonin Listën Serbe më 6 tetor

Dy zyrtarë të komunës së Kllokotit kanë dalë para gjykatës në Gjilan të mërkurën për t’u përgjigjur në akuzat se po u bë...

Prokuroria: Regjistroi 70 litra naftë në faturë të komunës, 10 litra i mori për vete

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar për herë të tretë të mbahet seanca ndaj një të akuzuari për përvetësim në detyrë.