Postet nga: Vlerësimi

Përpunimi pa kritere i këngëve të vjetra, përdhos vlerat e tyre

Përpunimi i këngëve të vjetra popullore apo ato të këngëtarëve të njohur interpretuar dekada më parë, në zhanre të ndryshme nga këngëtarë...

Ramiz Lladrovci: Sinergjia e Ditmir Bushatit, kombit i bën nder

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, e ka vlerësuar si “shtëpi të dytë” Ministrinë e Punëve të Jashtëm të Shqipërisë derisa ajo drejtohej ...

KPK: 89 prokurorë do t’i nënshtrohen vlerësimit të performancës

Një ndër pikat e rendit të ditës në mbledhjen e 160-të të Këshillit Prokurorial të Kosovës ishte votimi i planit për vlerësimin e performancë...

ORCA lavdëron Fakultetin e Mjekësisë

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ORCA, sot ka vizituar Fakultetin e Mjekësisë, të cilin e ka lavdëruar për punën që ky institucion ...

Zyrtarja e Ministrisë së Punës e padit shefin e saj

Ministria që është e thirrur t’i mbrojë të drejtat e punëtorëve e që merret në përgjithësi me mirëqenien e tyre, po akuzohet nga një ...

Sukseset e filmit kosovar të metrazhit të shkurtër

Triumfi i filmit artistik të metrazhit të shkurtër, "Gardhi" me regji të Lendita Zeqiraj në festivalin Hamptons Film Festival në SHBA, dy ditë më parë, por edhe sukseset e ...

Fillon vlerësimi i mësimdhënësve, të pasuksesshmit mund ta humbin licensën

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka nisur zyrtarisht procesin e vlerësimit të mësimdhënësve.

Vetingu: Vitore Tusha Konfirmohet në Gjykatën Kushtetuese

Trupa gjykuese e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit e përbërë nga Alma Faskaj, Valbona Sanxhaktari dhe Xhensila Pine konfirmoi të enjten në detyrë gjykatësen e Gjykatës ...