Postet nga: vjosa osmani

Dialogu me Serbinë dhe anëtarësimi në OKB ndër sfidat dhe prioritetet e diplomacisë në Kosovë

Në tryezën e organizuar nga Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) për të diskutuar për “Politikën e Jashtme Kosovare: Prioritetet dhe Sfidat”, Ministri ...

Vjosa Osmani: Haradinaj Solli të Njëjtin Opsion që e Refuzoi më 2016

Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani, tha se Demarkacioni është ndër çështjet më kontraverse, e cila e ka mbajtur vendin peng për tri vite dhe “ka rezultuar me dhunë ...

Osmani: Lista Serbe Është 'Krijesë' e PDK-së

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani iu kundërpërgjigj akuzave se ishte LDK-ja ajo që ndaloi themelimin e Ushtrisë.

Vjosa Osmani, AAK-së: Ne Punojmë me Dokumente

LDK dhe AAK kanë vazhduar edhe sot në mëngjes debatin e nisur mbrëmë rreth dyshimeve për ndryshimin e përmbajtjes së Projektligjit për Demarkacionin e Kufirit ...

Komisioni Korrigjon Gabimin, Demarkacioni Dërgohet në Seancë

Komisioni Parlamentar për Punë të Jashtme miratoi përmbajtjen e projektligjit për marrëveshjen për demarkacionin e kufirit ndërmjet Kosovës dhe malit të Zi dhe ...

Fitorja e Madhe Juridike e Republikës

“Ne, udhëheqësit e popullit tonë, të zgjedhur në mënyrë demokratike, nëpërmjet kësaj Deklarate shpallim Kosovën shtet të pavarur dhe sovran. Kjo shpallje pasqyron ...

FSK-ja nuk i ka Rekrutuar të Gjithë Rezervistët e Saj

Një pyetje e deputetes së LDK-së Vjosa Osmani ka zbuluar se FSK-ja nuk ka rekrutuar të gjithë ushtarët rezervë të saj që duhet të ketë sipas ligjit.

Osmani: Nëse nuk Zbatohet Rezoluta, Pas Gjashtë Muajsh Propozoj Ndryshime Kushtetuese

Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani, tha se nëse Qeveria nuk zbaton rekomandimet e Kuvendit për adresimin e çështjeve të ndotjes së ajrit, pas gjashtë muajsh ajo do të ...