Postet nga: Vjedhje

Një Bankë në Prishtinë Cak i Grabitësve

Grabitësit kanë mësyrë bankën “Raiffeisen” e cila gjendet afër lokacionit të njohur si ‘Santea’.

Lumezi Nuk Është Kryeprokurori i Parë që i Vidhet Shtëpia

Megjithëse nuk i kujtohet data e saktë, ish-kryeprokurori Hilmi Zhtia e mban mend shumë mirë se si e kishte gjetur shtëpinë e tij pasi ajo kishte qenë cak ...

Pas Vjedhjes, Shtëpia e Lumezit Pajiset me Kamera

Pas Vjedhjes, Shtëpia e Lumezit Pajiset me Kamera

Mëngjesin e sotëm, shtëpia e Kryeprokurorit të Shtetit Aleksandër Lumezi ishte cak i hajnave.

Ia Vjedhin 11,800 Euro në Shtëpi

Njësitë policore janë duke e hetuar një rast të një vjedhjeje që ka ndodhur dje në Mitrovicë.

Arrestohen Dy të Dyshuar për Vjedhje

Policia e Gjakovës njofton se ka arrestuar dy persona nën dyshimin se kanë kryer disa vepra të vjedhjeve në qytet.

Arrestime për Grabitje dhe Vjedhje në Gjakovë

Sipas një komunikate të policisë hetuesit e Sektorit Rajonal për Hetime në Gjakovë kanë arritur ta arrestojnë personin me inicialet V. M., i dyshuar për një grabitje të ...

Arrestohet i Dyshuari për Vjedhje në Shtëpinë e Mërgimtarit

Policia e Kosovës njoftoi se pas një pune hetimore, hetues policorë të Dragashit kanë arritur që të zbardhin rrethanat e një rasti të vjedhjes së rëndë që pati ...

Kapet Duke Vjedhur

Një person është arrestuar nga Policia në kryeqytet pasi është zënë duke vjedhur.