Postet nga: Vjedhje

Vjedhje brenda pompës së derivateve në Ferizaj

Një popë e derivateve në Ferizaj ishte cak i një vjedhje e cila ndodhi mbrëmë pas mesnatës.

Vidhet shtëpia e mërgimtarit në Livoq të Gjilanit

Policia e Kosovës ka raportuar për një vjedhje e cila ka ndodhur në fshatin Livoq të Gjilanit.

Katër të dyshuar tentojnë të vjedhin bankomatin me eksploziv

Katër persona të dyshuar kanë tentuar të kryejnë një vjedhje mëngjesin e ditës së djeshme në Suharekë.

Vidhen sërish minibiblotekat te 'Bregu i Diellit' e në Prishtinë

Minibiblotekat e vendosura në lagjen “Bregu i Diellit” dhe “Lagjen e Spitalit” në Prishtinë kanë cek cak i hajnave sërish.

Kryetarja e AGK-së jep detaje për vjedhjen

Mëngjesin e sotëm policia është njoftuar se një vjedhje ka ndodhur gjatë natës brenda zyrave të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës.

Vjedhje brenda zyrave të Asociacionit të Gazetarëve

Një vjedhje raportohet se ka ndodhur brenda zyrave të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës.

Monitoruesi i kamerave raporton vjedhjen bankës

Një monitorues i kamerave në një bankë në sheshin “Mujë Krasniqi”, në Klinë ka raportuar në polici në rast të vjedhjes.

Vidhen mbi 43 mijë euro në një lokal në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se në një lokal në "Rrugën B" në Prishtinë është kryer një vjedhje e rëndë.