Postet nga: vjedhje të rënda

Gjashtë persona në Kaçanik të arrestuar për vjedhje të rënda

Gjashtë persona janë arrestuar nga policia në Kaçanik nën dyshimet se të njëjtit janë përfshirë në vjedhje të rënda.

Arrestohet i dyshuari për vjedhje që ishte shpallur në kërkim nga policia

Një i dyshuar për disa raste të vjedhjeve të rënda është arrestuar në Prishtinë një ditë pasi policia kishte kërkuar ndihmë nga qytetarët për ta ...

Arrestohet grupi i dyshuar për vjedhje të rënda në Ferizaj

Një grup prej katër personave është arrestuar nga polici në Ferizaj për përfshirje në disa raste të vjedhjeve të rënda gjatë muajit janar.

Arrestohen pesë persona të dyshuar për disa raste të vjedhjeve të rënda

Policia në Rajonin e Prishtinë ka njoftuar për arrestimin e pesë personave të dyshuar për përfshirje në disa raste të vjedhjeve të rënda.

Arresohen në Prishtinë dy të dyshuar për vjedhje në Klinë

Policia në Rajonin e Pejës ka njoftuar për identifikimin e te personave të dyshuar për disa raste të vjedhjeve në Pejë/

Arrestohet në Fushë Kosovë i dyshuari për kryerje të dhjetëra vjedhjeve

Një person i cili dyshohet se ka kryer dhjetëra vjedhje të rënda në të gjithë territorin e Kosovës është arrestuar sot nga policia në Fushë Kosovë.

Arrestohen 3 persona, dyshohen për 19 raste të vjedhjeve të rënda në Prishtinë

Në Prishtinë mbrëmë janë arrestuar tre persona, dy prej tyre 18 vjeçar dhe një i moshës së mitur, të dyshuar për përfshirje në 19 raste të vjedhjeve ...

Arrestohen dy të mitur për disa raste të vjedhjeve në Prizren

Nën dyshimin për përfshirje në disa raste të vjedhjeve të rënda janë arrestuar dy persona të mitur në rajonin e Prizrenit.