Postet nga: Vjedhja e organizuar tatimore

Gjykimi i ish-shefit të Hetimeve të ATK-së, dëshmitari: Ka pasur fatura fiktive dhe kam qenë në dijeni se kishte ndodhur vepër penale

Në gjykimin ndaj ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, i cili akuzohet për keqpërdorim detyre, është dëgjuar Bekim ...

Gjykimi i ish-shefit të Hetimeve të ATK-së, dëshmitari tregon si e zbuloi aferën që buxhetit të Kosovës i kushtoi miliona euro

Në Gjykatën e Prishtinës sot ka vazhduar gjykimi ndaj ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi.

Suspendohet nga puna zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi

Shefi i Njësisë së Hetimeve dhe Inteligjencës në Administratën Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, është pezulluar nga puna.

Hulumtimi i ‘Jeta në Kosovë’, aktakuzë për vjedhjen e organizuar tatimore

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj Safet Krasniqit, ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore  dhe të Inteligjencës në Administratën ...

O’Connell: Duhen zyrtarë trima si Murat Mehmeti për ta luftuar korrupsionin

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Ruairi O’Conell, ka thënë se duhet trimëri për të luftuar korrupsionin.

Murat Mehmeti dhe ‘Insajderi’ Nderohen me Çmimin për Demokraci 2017

Murat Mehmeti, denoncuesi i skemës së evazionit fiskal në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) dhe gazeta online 'Insajderi', publikuese e një sërë hulumtimesh mbi korrupsionin dhe ...

‘Fol’ Diskuton për Ligjin që Sinjalizuesit i Quan Informatorë

Lëvizja Fol ka prezantuar sot një raport me të gjeturat për Ligjin për Mbrojtjen e Informatorëve në Kosovë.

Pushojnë Hetimet ndaj Zyrtarëve të ATK-së për Borxhin e Pambledhur

Departamenti i Krimeve të Rënda në Prokurorinë Themelore në Prishtinë më 30 gusht pushoi hetimet për keqpërdorim detyre ndaj zyrtarëve e ish- zyrtarëve të lartë të ...