Postet nga: Vizitat

QKUK: Për 5 muaj kemi realizuar rekord vizitash në Ambulancat e QKUK-së

Mbi 70 mijë vizita janë realizuar në ambulancat specialitetike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, gjatë 5 muajve tw parw tw vitit 2022.

LDK për ministrin Latifi: Rezultatet konkrete të tij ishin vetëm ardhje-vajtjet jashtë vendit

Partia opozitare, Lidhja Demokratika e Kosovës (LDK), thotë se gjashtë muaj prej kur është emëruar Rifat Latifi si ministër i Ministrisë së Shëndetësisë, rezultatet e ...

Çka bëri për një vit ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka?

Rrallë herë dëgjohet duke folur në mbledhjet e kabinetit qeveritar në të cilat rendi i ditës është i gjatë.

Digjitalizohet Muzeu i Mitrovicës

Tani e tutje vizitat në Muzeun e Qytetit të Mitrovicës mund të bëhen edhe në mënyrë virtuale.

Nesër vizitat pa pagesë në Muzeun e Lidhjes së Prizrenit

Gjatë gjithë ditës së nesërme, vizitat në Muzeun e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit do të jenë pa pagesë.

Përkeqësimi i motit, shpëtuesit kosovarë kërkojnë kujdes nga vizitorët e maleve 

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor të Kosovës (SHKSHMK) ka kërkuar kujdes maksimal për qytetarët që gjatë ditëve të ardhshme vizitojnë vendet malore. 

Shëtitjet e Albin Kurtit gjatë heshtjes zgjedhore

Të shtunën dhe të dielën, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është parë aktiv me vizitat te bashkëpartiakët në Podujevë e Prishtinë.

1.4 milionë qytetarë të Kosovës kanë vizituar Shqipërinë gjatë këtij viti

7-mujori ka rezultuar pozitiv për turizmin në Shqipëri që duket se po rikuperohet, pas goditjes që mori një vit më parë.