Postet nga: vizat italiane

Dëshmitari në rastin ‘Ukë Rugova 2’: Më është dashur të shes lopët që t`i bëj 2500 euro për vizë të djalit

Në rastin ‘Ukë Rugova 2’, sot në Gjykatën e Prishtinës u dëgjuan 5 dëshmitarë, ku u morën në pyetje nga prokuroria për rastin në fjalë.

Rasti 'Ukë Rugova 2' - të akuzuarit përballen me 4 dëshmitarë të tjerë

Fitim Beqiri dhe 14 të akuzuarit të tjerë u përballën me dëshmitë e 4 dëshmitarëve në rastin e njohur si “Ukë Rugova 2”. Dëshmitarja A.S. iu ...

Shtyhet seanca në rastin ‘Ukë Rugova 2’

Është shtyrë seanca ndaj 15 të akuzuarve në rastin ‘Ukë Rugova 2’. Shtyrja e seancës erdhi për shkak të mos prezencës së dëshmitarëve.

Rrëfimet e dëshmitarëve në gjykimin ndaj Ukë Rugovës në rastin e 'Vizave italiane'

 

Afera me vizat italiane, i akuzuari Ukë Rugova dhe të tjerët ballafaqohen me rrëfimet e dëshmitarëve

Ish-deputeti Ukë Rugova, ish-ministri Astrit Haraqija dhe të akuzuarit tjerë në rastin e njohur si 'afera me vizat italiane', janë ballafaquar me rrëfimet e dëshmitarëve në gjykatë.

Shtyhet seanca ndaj Ukë Rugovës, i akuzuar për viza italiane

 

Gjykimi ndaj Ukë Rugovës, japin rrëfimin para gjykatës dy 'oborrtarët' e rezidencës së familjes Rugova

Sebahate e Skënder Halili, kanë dhënë dëshminë e tyre në gjykimin ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve të akuzuar në rastin e njohur si ‘vizat ...

Dëshmitarë të rinj dëgjohen në gjykimin e Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane

Në gjykimin e Ukë Rugovës, Astrit Haraqijës, Florjan Petanit, Qefser Bahollit e Izet Beqirit, janë dëgjuar dëshmitarë të rinj të propozuar nga Prokuroria.