Postet nga: Viva Fresh Store

Deri në -60 ZBRITJE në veshmbathjet për skijim!

Tani që temperaturat janë të ftohta skijimi mbetet një ndër sportet e preferuara të shumë njerëzve.

Likuidim i madh deri në 60% zbritje!

Duke filluar nga dita e shtunë, ju pret LIKUIDIM I MADH në Viva Fresh Store.

Çka po ndodh me zbritjet e çmimeve në Viva Fresh Store?!

 

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka vizituar kompaninë “Viva Fresh Store”

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, sot ka vizituar kompaninë “Viva Fresh Store” dhe më këtë rast, ai u takua me menaxhmentin dhe pronarin e kompanisë ...

MEGA GIVEAWAY nga Viva Fresh Store!

Bëhuni pjesë e lojës shpërblyese më të madhe në vend në rrjetet sociale të Viva Fresh Store dhe fitoni çdo ditë, voucher në vlera të ndryshme si 1000€, 500€, 200€ ...

Viva Fresh Store shpërblehet me dy çmime nga Oda Ekonomike e Kosovës

Oda Ekonomike e Kosovës në shënimin e 60 vjetorit të saj, ka ndarë shpërblimet vjetore për kompanitë më të suksesshme të Republikës së Kosovës dhe ...

...hajde n‘Ditëlindje!

 

E vërteta doli n’Shesh!

Për Black Friday, rrjeti më i madh i marketeve në vend, ka përgatitur oferta të shumta me zbritje të mëdha në gamën e gjerë të produkteve ...