Postet nga: Viti i Skenderbeut

Vendosja e monumentit të Skenderbeut në Ulqin nxit debat në Mal të Zi

Njoftimi se një monument kushtuar heroit historik shqiptar Gjergj Kastrioti - Skënderbeut do të ndërtohet në Malin e Zi ka hapur përsëri një debat në vend ...

Në Prishtinë po mbahet konferenca ‘Gjergj Kastrioti- Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes’

Dhjetëra studiues shqiptarë dhe të huaj po marrin pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare “Gjergj Kastrioti -Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes”, e cila është zhvilluar sot ...

Kujtohet Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes së tij

Me rastin e 550 vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit-Skënderbeu, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Fakulteti i Edukimit dhe Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, kanë organizuar manifestimin “...

Sot takimi letraro-artistik “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”

Sot nga ora 11:00 në Kishën “Shën Abrahami” në Llapushnik, mbahet takimi letraro-artistik dhe shpirtëror “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”.

Qeveria Ndan 500 Mijë Euro për Vitin e Skënderbeut

Qeveria ndau sot 500 mijë euro për aktivitetet që do të shënojnë Vitin e Skënderbeut në kohën kur po bëhen 550 vjet nga vdekja e tij.

Gabime Drejtshkrimore në Orën Letrare për Skënderbeun

Ora letare e organizuar nën patronatin e Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj për nder të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti -Skënderbeu nuk ishte perfekte në çdo ...