Postet nga: viti i ri shkollor

VIDEO - Urimi i ministrit për vitin e ri shkollor

Ministri i Arsimit, Shkencës e Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor.

Nesër në Prishtinë fillojnë mësimin 45 mijë e 400 fëmijë

" Komuna e Prishtinës njofton se për ditën e nesërme kur edhe nis viti i ri shkollor janë angazhuar me të gjitha kapacitetet institucionale që të sigurojmë ...

Drejtoritë Komunale të Arsimit në Kosovë ‘të gatshme’ për vitin e ri shkollor

Kolegjiumi i Arsimit të Asociacionit të Komunave të Kosovës ka konstatuar se Drejtoritë e Arsimit në të gjitha Komunat e Kosovës janë të gatshme për vitin shkollor ...

Dyndja e Nxënësve Detyron Komunën të Angazhojë Mësues pa i Paguar

Rritja e numrit të nxënësve në shkollën fillore “Mihal Grameno” në Fushë-Kosovë ka detyruar Drejtorin e kësaj shkollë ta shtojë numrin e mësuesve pa ...

Zilja e Parë në Shkollë të Re

Fillimin e vitit të ri shkollor nxënësit e fshatit Duhël të Suharekës do ta presin në një shkollë të re.

Rreth 28 Mijë Nxënës Ulen për Herë të Parë në Bankat Shkollore

Nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme sot u përfundon pushimi veror.

Thirrje për Kujdes në Trafik me Fillimin e Vitit të Ri Shkollor

Sipas të dhënave zyrtare të Policisë së Kosovës, në periudhën janar-korrik 2017, nga aksidentet në trafik kanë humbur jetën 71 persona dhe mbi 7 mijë e 206 persona të tjerë ...

Arsim Bajrami: Gjithçka Gati Për Vitin e Ri Shkollor

Ministri në detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami, në mbledhjen e sotme të Qeverisë ka folur për vitin e ri shkollor të të gjitha niveleve parauniversitare që do të fillojë ...