Postet nga: viti i ri shkollor

Deputeti i LDK-së ironizon qeverinë për shtyrjen e fillimit të vitit shkollor

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli përmes një statusi në rrjetin social ‘Facebook’ ka ironizuar me vendimin e Qeverisë për shtyrjen e fillimit të vitit shkollor.

Mundësia e shtyrjes së vitit shkollor, MASh takon SBAShK-un dhe IKPShK-në në orën 16

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në ora 16:00 sot do të mbajë një takim më Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik dhe Sindikatën e Pavarur të Arsimit, para ...

Merret vendimi, mësimi do të fillojë më 1 shtator

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që viti i ri shkollor të fillojë më 1 shtator, sipas planit të miratuar në Qeverinë e Kosovës.

Këshilli i Prindërve: Ministria e Arsimit nuk është konsultuar me ne për vitin e ri shkollor

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Ymret Reshiti, ka bërë të ditur se Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk e ka kontaktuar për ...

Viti shkollor në Maqedoninë e Veriut shtyhet për në tetor

Viti i ri shkollor në Maqedoninë e Veriut nuk do të fillojë më 1 shtator, siç është paralajmëruar më herët, por me një muaj vonesë - më 1 tetor, bë...

SBAShK-u kërkon që fillimi i vitit të ri shkollor të shtyhet për dy javë

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar master-planin e Ministrisë së Arsimit në bazë të së cilës mësimi do të fillojë më 1 shtator.

Miratohet plani për fillimin e vitit të ri shkollor

Qeveria e Kosovës sot ka aprovuar master planin të përpiluar nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, për fillimin e vitit të ri shkollor.

Ministri Likaj kërkon 5 mijë teste për COVID-19 për mësimdhënës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj tha sot se më fillimin e vitit të ri shkollor, kanë kërkuar nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, sigurimin ...