Postet nga: viti i ri shkollor

Fazat e dytë e mësimit ka filluar sot

Faza e dytë e vitit të ri shkollor ka filluar në shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës, ndërsa faza e parë ka filluar me 14 shtator.

Nxënësit kthehen në bankat shkollore, me maska e distancë

“Nëse e mban maskën nuk infektohesh”, thotë Ensar Reka, nxënës i klasës së gjashtë në Shkollën Fillore, “Tefik Çanga”, në Ferizaj, përderisa në ...

Zëvendësministri i Arsimit tregon se çfarë ndodhë nëse shënohet ndonjë rast me COVID-19 në shkolla

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Xhavit Rexhaj në një intervistë për KALLXO.com ka treguar se si është planifikuar menaxhimi i situatës me COVID-19 në ...

Shkollat e Ferizajt të gatshme për vitin e ri shkollor, prindërit ndihmuan në ngjyrosje

Të gjitha shkollat e komunës së Ferizajt janë të gatshme për të filluar mësimin.

Mësimi fillon të hënën, ende nuk dihet numri i mësimdhënësve të testuar për COVID-19

Mbi 1,500 mësimdhënës në gjithë territorin e Kosovës do të testohen për coronavirus, para se të fillojë procesi mësimor më 14 shtator.

Ministria e Arsimit diskuton datat e fillimit të vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka propozuar që me datën 14 shtator të fillojnë mësimin klasat 0, 1, 2, 3, 6, 10 në të gjitha shkollat në Republikën e Kosovës. Ndërsa, ...