Postet nga: viti i ri akademik 2020/21

Vonesat me afatin ‘shtatori 2’ krijojnë paqartësi për fillimin e vitit të ri akademik

Në mbledhjen e sotme të Senatit të Universitetit të Prishtinës pati mospërputhje lidhur me fillimin e vitit të ri akademik, ku qëllimi ishte që të gjitha vitet ...

Universiteti i Gjakovës planifikon t'i pranojë 340 studentë

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” sot ka hapur konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin e ri akademik 2020/21.

Ëndrra drejt realitetit, studentët aplikojnë në Universitet

Drejtësia i ka pëlqyer qysh kur ishte e vogël. E kjo e ka bërë Sara Gashin që të vazhdojë ta ndjek ëndrrën e saj dhe ...

Universiteti i Prizrenit hap konkursin për mbi 1,600 studentë të rinj

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” sot ka hapur dyert për pranimin e studentëve të rinj për vitin e ri akademik 2020/21.

Universiteti i Mitrovicës hap konkurs për studentë të rinj

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”, sikurse edhe universitet e tjera publike në vend, sot ka hapur konkursin për pranimin e studentëve të rinj.

Universiteti i Gjilanit hap konkurs për regjistrimin e 780 studentëve të rinj

Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” ka hapur konkursin për studentë të rinj për vitin e ri akademik 2020/21.

UP hap konkursin për studentë të rinj

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin e parë të studimeve themelore, për vitin akademik 2020/2021.