Postet nga: Visar Vehapi

Të akuzuarit për tjetërsimin e pronës së ish-Radio Televizionit të Prishtinës deklarohen për fajësinë

Lekë Prenaj, ish-gjykatës në Gjykatën e Prishtinës, Hilmi Kastrati, ish-kryetar i Bordit Ekzekutiv të Drejtorëve të Radio Televizionit të Prishtinës, Shkumbin Qehaja dhe Shpëtim ...

Dosja e Prokurorisë: Ish-zyrtarët e Kadastrit të Prishtinës regjistruan prona me aktgjykim të falsifikuar

Ish-drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit në Komunën e Prishtinës, Shiqeri Spahiu, dhe ish-shefi i Kadastrit Ramush Thaçi, janë ulur në bankën e të akuzuarve. Ata akuzohen ...

I akuzuari për terrorizëm: Nuk pranoj avokat, mbrojtës e kam vetëm Allahun

Në Gjykatën e Prishtinës ku gjashtë persona po gjykohen për terrorizëm, njëri nga të akuzuarit pretendoi se ata po arrestohen me qëllim që të ...

Ministri Ekrem Mustafa del para gjykate

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa sot ka dal para Gjykatës së Ferizajt pasi Prokuroria e akuzon se kishte goditur auto ambulancën dhe kishte shkaktuar rrezikim ...

Grupi i akuzuar për planifikim sulmesh terrorriste kundër KFOR-it hesht në gjykatë

Gjashtë të akuzuarit për terrorizëm, në seancën e sotme e shfrytëzuan të drejtën të mbrohen në heshtje.

Rasti i fajdeve: Djalit të Sabit Gecit i refuzohet marrëveshja për pranimin e fajësisë

Marrëveshja që Alban Geci  dhe Lulzim Berisha bënë për ta pranuar fajësinë për bixhoz të paligjshëm dhe përkatësisht fajde, nuk u pranua ...

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarve për planifikim të sulmeve terroriste

Mungesa e anëtares së trupit gjykues Nushe Kukaj – Mekaj, bëri që të shtyhet gjykimi ndaj Bujar Behramit, Resim Kastratit, Gramos Shabanit, Albert Ademajt, Leotrim Musliut dhe Edona Halitit, ...

Gjykimi për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë, i akuzuari sërish deklarohet i pafajshëm

Pas më shumë se katër muaj prej kur ishte mbajtur seanca e fundit, në Gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi i të pandehurit Nimon Berisha, i ...