Postet nga: visar prebreza

Smakiqi: Unë po kallxoj përnime që jam i pavarur politikisht

Anipse zyrtarisht ka qenë pjesë e dy partive politike, Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) dhe Nismës Socialdemokrate, madje, me këtë të fundit ka qenë kandidat për ...

Krizat në ndërmarrje - LIVE

Në emisionin "Kallxo Pernime" po debatohet për krizat në ndërmarrjet e mëdha të Kosovës.

Prebreza flet për 'aksham pazarin' me buxhetin 2021

Visar Prebreza, redaktor në KALLXO.com, i ftuar në emisionin "KALLXO Pernime", ka folur rreth buxhetit të vitit 2021, dhe pasojat që do të vuaj vendi ynë me projektet e kë...

Prebreza: Pastrimi i parave më së shumti kryhet në ndërtim

Sonte në emisionin e KALLXO.com po debatohet gjendja në Administratën Tatimore të Kosovës.

Prebreza: Mbretërinë e gurthyesve e sundojnë kompanitë që merren me shtrimin e asfaltit

Në ligjin për rimëkëmbjen ekonomike është vendosur një nen i cili sjellë shumë përfitime për gurthyesit dhe kompanive që merren me aktivitete minerare, pasi që ...

Prebreza: Rimbursimi vetëm për ata që i kanë deri në 10 mijë euro në Trust është diskriminues

Gazetari i ekonomisë dhe redaktori i KALLXO.com, Visar Prebreza, ka thënë se vendimi që të rimbursohen vetëm ata që i kanë deri në 10 mijë euro në Trustin ...

Visar Prebreza: Tërheqja e parave nga Trusti është shitur si politikë populliste

Visar Prebreza, gazetar i ekonomisë dhe redaktor në KALLXO.com, ka thënë se tërheqja e parave nga Trusti është shitur si politikë populliste.

Debati për 10-përqindëshin e Trustit - LIVE

Sonte në emisionin e KALLXO.com do të diskutohet për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensionale (Trusti).