Postet nga: virus

Virusi i rrezikshëm Android i cili i përgjon përdoruesit duke u bazuar në vibrimin e altoparlantëve

EarSpy është një malware (virus) i ri për pajisjet që përdorin sistemin operativ celular të Google dhe aftësitë e tij janë mjaft të frikshme për privatë...

Instituti konfirmon që në Kosovë nuk ka virus të Nilit Perëndimor, por apelon për kujdes nga pickimi i mushkonjave

Instituti i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se në Kosovë nuk ka virus të Nilit Perëndimor.

Microsoft paralajmëron për një virus që mund t'iu vjedhë fshehurazi paratë

Një virus në zhvillim e mashtrimit me pagesë i shpërndan fondet tuaja për shërbimet e padëshiruara premium.

Lia e majmunëve arrin në Serbi

Serbia konfirmoi të premten rastin e parë me linë e majmunëve.

Disa informacione për linë e majmunëve, sipas IKShPK-së

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike(IKSHPK) ka dhënë disa informacione për sëmundjen e lisë së majmunëve.

Pse lia e majmunëve po përhapet në Evropë dhe SHBA?

Disa raste të lisë së majmunëve janë raportuar ose dyshohen në Britani, Portugali, Spanjë dhe Shtete të Bashkuara.

Alarmante - 147 persona nën moshën 19 vjeçare janë infektuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit

147 persona nën moshën 19 vjeçare janë infektuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Ambasada Amerikane në Kosovë bënë thirrje për vaksinim

Ambasada Amerikane në Kosovë ka bërë thirrje që të vazhdohet vaksinimi kundër COVID – 19.