Postet nga: viktimat e luftës

Lufta në Ukrainë: Sa viktima u raportuan nga lufta në Ukrainë deri më tani?

Pushtimi rus i Ukrainës duket si një reflektim shumë i shpejtë, ndërkohë që trupat e Putinit i janë ofruar rretheve veriore pranë kryeqytetit, Kiev.

Përkujtimi i viktimave pse memorialet duhet të përmabajnë emrat e viktimave pa dallim etnie

Fondi për të Drejtën Humanitare, përmes një raporti të publikuar, ka trajtuar temën e barazisë, respektimin dhe gjithë përfshirjen e qytetarëve, posaçërisht të ...

Promovohet libri 'Përdhunimi: Një histori turpi, ditari i të mbijetuarve' i Wiola Rebeckas

Qendra Kombëtare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës ka promovuar sot librin "Përdhunimi: Një histori turpi, ditari i të mbijetuarve" i Wiola Rebeckas.

Nderimi i viktimave shqiptare nga liderët serbë, prapa dyerve të mbyllura

Ende nuk dihet nëse presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, do të pranojë thirrjen e Fondit për të Drejtën Humanitare (FDH), për të nderuar më shumë ...

Në New York protestuesit do t’i kujtojnë Serbisë krimet në Kosovë, Bosnje e Kroaci

Të martën e javës që vjen në New York do t’i kujtohen Serbisë, krimet e bëra në Kosovë, Bosnje e Kroaci.

Malishevë, kthehen në vendlindje eshtrat e të zhdukurit para 27 vitesh në Bosnje

27 vjet pas zhdukjes në Bosnjë më në fund janë gjetur eshtrat e Rifat Berishës nga Gurbardhi i Malishevës.

Haradinaj: Të vendoset drejtësia për të gjithë viktimat e luftës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në shënimin e 20-vjetorit të masakrës në fshatin Studime të Vushtrrisë tha se në këtë vend janë vrarë njerëz të ...

70 Komplete të Rrobave të Viktimave të Luftës Barten në Lokacionin e Ri

Janë bartur në lokacionin e ri të caktuar nga Ministria e Administratës Publike 70 kompletet e para të rrobave që kishin veshur kur u vranë e u varrosën disa ...