Postet nga: Veturat zyrtare

Qeveria-Kuvendi

Veturat e qeverisë lejohet të përdoren nga njësitë doganore për qëllime operacionale në çdo kohë

Qeveria në detyrë e Kosovës e ka miratuar ndryshimin dhe plotësimin e vendimit për përdorimin e automjeteve të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

FOTO: Zyrtarja e Ministrisë së Infrastrukturës bart fëmijët me veturë zyrtare

Sot, pas orarit të punës, një zyrtare e Ministrisë së Infrastrukturës është parë derisa merrte fëmijën nga çerdhja.

Ministri Agim Veliu deklarohet për veturat e MPB-së në Podujevë

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu i ka quajtur gënjeshtra dhe dezinformata pretendimet e Lëvizjes Vetëvendosje se vetura të MPB-së, po ...

Makinat 3 Z shpenzuan 26 milion euro naftë

Qeveria në detyrë e Kosovës, para disa ditëve në një mbledhje cila është mbajtur në distancë ka votuar vendimin i cili ndalon shfrytëzimin 24 orë të veturave nga ...

Vendimi i Qeverisë Kurti: Zyrtarët shtetërorë nuk mund t’i përdorin më veturat 24 orë

Në mbledhjen e 30-të të Qeverisë në detyrë, e cila është mbajtur në distancë, kabineti qeveritar ka votuar vendimin i cili ndalon shfrytëzimin 24 orë të veturave nga zyrtarët ...

Albulena Haxhiu ndalon përdorimin e veturave zyrtare të Ministrisë jashtë orarit të punës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka njoftuar se dikasteri që ajo e udhëheq ka ndaluar përdorimin e veturave zyrtare jashtë orarit të punës.

Komunarët e Malishevës i vozisin makinat zyrtare jashtë rregullave(Dokument)

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Malishevës nuk ka menaxhuar mirë përdorimin e automjeteve zyrtare.

VIDEO: Me veturë zyrtare shëtitet në qendër tregtare

Veturat e institucioneve të Kosovës vazhdojnë të shfrytëzohen për nevoja personale nga zyrtarët shtetërorë.