Postet nga: vetura zyrtare

Suharekë, vetura zyrtare përdoret jashtë detyrës

Një veturë zyrtare e Komunës së Suharekës është parë duke u përdorur edhe jashtë detyrës zyrtare.

Vetaksidentohet një veturë zyrtare në rrugën Prishtinë-Gjilan, tre të lënduar - PAMJE

Tre persona kanë pësuar lëndime trupore si pasojë e një vetaksidenti që ka ndodhur sot rreth orës 09:00 në rrugën Prishtinë-Gjilan.

Qeveria vendos në shitje veturat zyrtare të Ministrisë së Ekonomisë që janë jashtë funksionit

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shitjen e automjeteve zyrtare të Ministrisë së Ekonoisë, të cilat janë të papërdorshme dhe jashtë funksionit.

Komuna e Gjilanit u vendos GPS veturave zyrtare

Komuna e Gjilanit ka vendosur GPS (Sistemi Global i Pozicionimit) në 30 vetura zyrtare, për të monitoruar përdorimin e tyre.

Vetura zyrtare e MPB-së parkohet në trotuar, bllokon edhe hapësirën për kalim të personave të verbër

Një veturë zyrtare e Ministrisë së Punëve të Brendshme është parë e parkuar në një trotuar në Prishtinë.

VIDEO - Drejtori i AKK-së shfrytëzon veturën zyrtare për punën tjetër private

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Sakip Imeri është parë duke hyrë në njërin nga Kolegjet Private në Ferizaj para orës nëntë ...

Qeveria ka ndarë 1 milion e 559 mijë euro për blerjen e veturave nëpër institucione

1 milion e 559 mijë euro është shuma që Qeveria e Kosovës ka ndarë për blerjen e automjeteve të reja për institucionet publike në buxhetin e Kosovës pë...

Skandali, vetura e Prokurorisë nxori në Shqipëri të dyshuarin për tentimvrasje

Vetura zyrtare e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, më konkretisht, ajo e ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi është përdorur për t’i mundë...