Postet nga: veteranët

Ish-kryeministri nuk vjen të dëshmojë në rastin ‘Veteranët’

Ish-kryeministri i Kosovës, R.H. nuk është paraqitur të hënën në gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në rastin e njohur si “veteranë...

Gjykata nuk e do ministrin e ri të dëshmojë për këshilltarin e tij

Tri ditë më parë, kur Anton Quni i LDK-së mori pozitën e Ministrit të Mbrojtjes nga Rrustem Berisha i AAK-së, ky i fundit e mori ‘live’ ofertën që ...

Prokuroria e Pejës me mbi 4 mijë dosje të ‘veteranëve të rrejshëm’, intervistohet zinxhiri komandues

Në janar të vitit të kaluar, Prokuroria Speciale e Republikës se Kosovës kishte deleguar për hetime të mëtutjeshme Prokurorisë se Pejës mbi 8,000 aplikacione nga “Dosja ...

Prokuroria kundërshton Presidentin Thaçi si dëshmitar në rastin “Veteranët”

Valdet Gashi, Prokuror Special, e kundërshtoi sot propozimin që Presidenti Hashim Thaçi të ftohet si dëshmitar në rastin e fryrjes së listave të veteranëve të luftë...

Pranon se prezantoi dokumente të falsifikuara për veteran të UÇK-së, dënohet me 800 euro

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor të akuzuarin Ruzhdi Gashi nga fshati Sferkë i Klinës, lidhur me akuzën se ka prezantuar dokumente të falsifikuara për ...

Dosja e Prokurorisë: Ndihmon mikun e vëllait të bëhet veteran

Veterani luftëtar i UÇK-së, Gani Manaj, i akuzuar se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qellim të përfitimit të pagës se statusit të veteranit luftëtar, ...

Deçanasi i akuzuar si veteran i rrejshëm: Ma keni njollosur dinjitetin

Xhevat Ahmetxhekaj nga Isniqi i Deçanit nuk e ka pranuar fajësinë në akuzat se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qëllim të përfitimit të pagës ...

Prokurori kërkon ndërprerjen e pagesave për 31 veteranë të UÇK-së nga Shqipëria

E akuzuara Sanije Rexha, pasi u ballafaqua me akuzen e Prokurorisë, për keqpërdorimin e detyrës për 31 certifikatat e statusit të veteranit dhe ushtrim ndikimi u deklarua ...