Postet nga: veteranët e rrejshëm

GPLS – Aktakuza ‘Veteranët e rrejshëm’ me mangësi të mëdha

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka prezantuar sot raportin “Një reflektim mbi trajtimin institucional të rastit ‘Veteranët e rrejshëm’”, me ç’rast u tha se aktakuza e ...

Ramush Haradinaj dëshmitar në rastin ‘veteranët e rrejshëm’

Gjykata Themelore e Prishtinës e ka miratuar propozimin që Ramush Haradinaj të dëgjohet si dëshmitar në rastin e njohur si “veteranët e rrejshëm”.

Haradinaj propozohet si dëshmitar në rastin 'veteranët e rrejshëm'

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është propozuar si dëshmitarë në rastin veteranët nga mbrojtësi i të akuzuarit Shkumbin Demalija.

Hashim Thaçi ‘shpëton’ nga dhënia e dëshmisë në rastin ‘Veteranët e rrejshëm’

Gjykata  e Prishtinës e ka refuzuar propozimin që të dëgjohet presidenti Hashim Thaçi në cilësi të dëshmitarit në rastin “Veteranët e rrejshëm”.

Veteranët e rrejshëm, dënohet e akuzuara

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtore të akuzuarën Feride Beqiri në akuzën se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qëllim të përfitimit të pagë...

Dosja e veteranëve mashtrues, Apeli gjen shkelje në aktgjykimin e Gjykatës së Pejës

Blerim Ramosaj, Pal Berisha, Lekë Desku dhe Xhavit Maxharra, në gusht të 2019-ës janë shpallur fajtorë nga Gjykata e Pejës në akuzat e Prokurorisë se kanë mundësuar ...

Ish-Kryetari i Skenderajt paraqitet në gjykatë në rastin e 'Veteranëve'

S. L., ish-kryetar i komunës së Skenderajt, aktualisht kryetar i Degës ë PDK-së në këtë Komunë është paraqitur sot në gjykatën e Prishtinës, në cilësinë ...

Gjykimi për veteranët e rrejshëm të UÇK-së, i akuzuari nuk paraqitet në Gjykatën e Pejës

Veterani luftëtar i UÇK-së, Afrim Morina i akuzuar se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qëllim të përfitimit të pagës se statusit të veteranit luftë...