Postet nga: Vesel Ismajli

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit dhe 13 të akuzuarve të tjerë, Jabllanoviq ankohet se nuk i ka marrë procesverbalet e seancave

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca e radhës ndaj ish-kryetarit të Komunës së Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq dhe 13 te akuzuarve të tjerë, të cilët po ...

Rrëfimi i dëshmitarit Llaziq në gjykimin ndaj të akuzuarve për krim të organizuar në rastin 'Toka 2'

Gjykimi ndaj të akuzuarve në rastin e njohur “Toka 2” ka vazhduar edhe sot më 02.07.2024 në Gjykatën e Prishtinës.

Vendimi i gjykatës ndaj 5 të akuzuarve për import e eksport të armëve

Gjykata e Prishtinës ka vendosur ndaj pesë personave, Selman Selmani, Esat Xhemaili, Shemsedin Haziri, Sabit Sahiti dhe Mursel Latifi, të akuzuar për import, eksport, furnizim, transportim, shitje të ...

I akuzuari për masakrën në Izbicë thotë se 'gjatë luftës kurrë nuk kam qenë në Kosovë'

Muhamet Alidemaj, i akuzuar për krime lufte në Kosovë në vitin 1999 është ulur në bankën e të akuzuarit në Gjykatën e Prishtinës edhe sot më 18.06.2024.

Në gjykimin për import e eksport të armëve apo materieve plasëse,  5 nga 6 të akuzuarit pranojnë fajësinë

Në seancën ndaj 6 të akuzuarve për import, eksport, furnizim, transportim, shitje të paautorizuar të armëve apo materieve plasëse 5 nga të pandehurit e kanë pranuar fajësinë.

Gjykimi i Muhamet Alidemajt për masakrën e Izbicës, i akuzuari nuk e dha sot mbrojtjen

Në Gjykatën e Prishtinës për sot, më 10.06.2024, ishte paraparë të jepte mbrojtjen i pandehuri Muhamet Alidemaj, i akuzuar për krime lufte të kryera në Kosovë në ...

Çka deklaruan në gjykatë katër të akuzuar për hedhjen e granatave në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj njëmbëdhjetë të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe lokalin “...

'Zona ekonomike e Malishevës', avokatët dhe të akuzuarit kundërshtojnë provat e prokurorisë

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begajt po vjen drejt fundit. Në këtë rast, pos Begajt të akuzuar janë edhe Hajdin Berisha, Bashkim Krasniqi, Malë ...