Postet nga: Veriu i Kosovës

Drejtori i Policisë vizitën e parë brenda organizatës policore e realizoi në stacionet në veri të vendit

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, vizitën e parë brenda organizatës policore e ka bërë në katër stacionet policore në ...

Nostrifikimi i diplomave dhe siguria - probleme të shqiptarëve në Serbi dhe të serbëve në Kosovë

Përkeqësimi i situatës së sigurisë në katër komunat me shumicë serbe në veri të Kosovës, si dhe raportet e këqija të shqiptarëve të ...

Rashiq: Në veri nuk ka burim të dytë të informimit

Nenad Rashiq, ministër për Kthim dhe Komunitet në Qeverinë e Kosovës, ka thënë se serbët në veri informohen vetëm nga televizioni shtetëror serb, ...

Lokacionet ku u vendosen mbishkrimet për grupin privat ushtarak rus 'Wagner' në veri

Në disa lokacione të ndryshme, në dy komuna në veri të Kosovës janë shkruar mbishkrime për grupin ushtarak rus “Wagner”.

Serbia dhe Kosova: Pse BE-ja synon ta zgjidhë tensionin në kufi i nxitur nga lufta në Ukrainë?

Pushtimi rus i Ukrainës shërben si një kujtesë e zymtë se çështjet e pazgjidhura të Evropës mund të rindizen. Marrë pasur parasysh tensionin në rritje në Ballkan, ...

Drejtori i Doganës: Mënyra si doganierët e komunitetit serb në veri kanë dhënë dorëheqje e bën të pamundur kthimin e tyre

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka thënë se zyrtarët doganorë të Kosovës nga komuniteti serb janë detyruar të japin dorëheqje për ...

Hovenier: Veriu është pjesë e Republikës së Kosovës, Asociacioni nuk është opsional por është obligim

Ambasadori amerikan në Kosovë Jeff Hovenier, në një takim me gazetarë ka diskutuar rreth situatës së fundit në veri të Kosovës duke treguar mbështetjen e ShBA-ve ndaj ...

Policia konfirmon se në barrikada në veri gjatë natës qëndrojnë persona të armatosur

Shefi i Operacioneve i Policisë së Kosovës, kolonel Gazmend Hoxha, ka thënë se gjatë natës ka persona të armatosur në barrikadat e vendosura në komunat në veri ...