Postet nga: Veprat e artit

Pesë muaj nga shpallja e konkursit për blerjen e veprave, MKRS thotë se po negocion çmimet me artistët aplikues

Edhe pse kanë kaluar më shumë se pesë muaj prej kur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kishte hapur konkursin për blerjen e veprave të artistëve vendorë, ...

MKRS blen 80 vepra arti për 300 mijë euro

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar listën e blerjes së veprave të artit, sipas thirrjes për blerje të veprave të artit nga artistë vendorë pë...

Ekspozita tradicionale e studentëve të Fakultetit të Arteve

Studentët e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës kanë hapur Ekspozitën e tyre tradicionale të fundvitit akademik.

Ministri Çeku: Mbi 1 milion euro për blerjen e veprave të artit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka thënë se mbi 1 milion euro do të shpenzohen gjatë 3 viteve në vazhdim për të blerë vepra të artit ...

Ministria e Kulturës blen 68 vepra arti për 247 mijë euro

Ministria e Kulturës ka shpenzuar 247 mijë euro për të blerë vepra të artit nga artistë të ndryshëm vendor.

Nis bartja e 121 veprave të artit nga 'Grandi' për në Galerinë Kombëtare të Kosovës

121 veprat e artit, të cilat ishin të vendosura në Hotelin “Grand” në Prishtinë do të barten në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Qeveria e Kosovës merr vendim për 121 veprat artistike të "Hotel Grandit"

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që veprat artistike të Hotel Grandit të barten në Galerinë Kombëtare të Kosovës.