Postet nga: venhar salihu

Pasuria e kryetarit të ri të Gjykatës së Gjilanit

Gjyqtari Venhar Salihu është zgjedhur kryetar i Gjykatës së Gjilanit.

Venhar Salihu zgjedhet kryetar i Gjykatës së Gjilanit

Gjykata Themelore në Gjilan nga sot do të kryesohet nga gjyqtari Venhar Salihu, i cili mori pozitën e kryetarit me shumicën e votave.

Gjilan, dështon sërish seanca ndaj shefit të urbanizmit në Novobërdë

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të mbahet seanca në rastin ku për keqpërdorim të detyrës zyrtare po akuzohet shefi i urbanizmit në Novobërdë, ...

Gjykimi ndaj Selatin Beqirit i akuzuar per keqperdorim te detyres

Mungojnë pesë dëshmitarë, shtyhet seanca ndaj shefit të urbanizmit në Novobërdë

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës, ka dalur para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë për ...

Kushërinjtë s`e duan njëri tjetrin afër mezhdës

 

Kushërinjtë nuk pajtohen as për mexhën e arës, as për gjyqtarin në sallë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca për vërtetim pronësie në çështjen e paditësve- kundër të paditurve Fatmir, Sabit dhe Xhemajl Shabani, në një...

Mbindërtimi në Novobërdë e nxjerr para Gjykatës shefin e urbanizmit Selatin Beqiri

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës, ka dalur para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë për ...

Përfundon gjykimi për rrahjen me tërfurq e lopata në fshatin Sadovinë të Vitisë

Sinan Hasani, Ilir Hasani dhe Sami Salihu, kanë dalur para gjykatësit për të dhënë fjalën përfundimtare në lidhje me akuzën e Prokurorisë së Gjilanit.