Postet nga: Vendimi

Ministria e Industrisë njofton se do të nxjerrë vendim të ri nëse rriten çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se vendimi për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe masat ...

Rrahja e të moshuarës, Oda e Infermierëve anuloi licencat dhe fshinë nga anëtarësia katër infermieret

Oda e Infermierëve të Kosovës ka marrë vendim që katër infermiereve të cilat ishin përfshirë në një rast ku shihej një e moshuar duke u dhunuar ...

MPB fton prapë qytetarët që t’i regjistrojnë veturat me targa RKS

Ministria e Punëve të Brendshme i ka bërë thirrje prapë qytetarëve që automjetet që i kanë të regjistruara në targa ilegale t’i kthejnë në RKS.

7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasjen e Agonis Tetajt

Me 7 vjet e gjashtë muaj burgim është dënuar Shaban Gogaj për vrasjen e Agonis Tetajt.

BE miraton reformën për mbushës universal të pajisjeve teknologjike

Deri në vitin 2024 në Bashkimin Evropian do të ekzistojë një pajisje e njëjtë për mbushje të baterive të telefonave, tabletëve dhe kamerave.

Vuçiq: I kemi lutur ta shtyjnë vendimin deri në një marrëveshje në Bruksel

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ndoshta lufta më e vështirë politike është përpara, në javët dhe muajt e ardhshëm.

Kurti për targat: Nuk jemi kundër qytetarëve serbë, duam që të bashkëpunojmë

Qeveria e Kosovës më 29 qershor të këtij viti mori vendim që të aplikojë reciprocitet ndaj qytetarëve të Serbisë, të cilët kur hyjnë në Kosovë do të ...

Inspektorati i Punës kërkon të anulohen tri avancime në RTK të bëra pa konkurs

Inspektorati i Punës ka konstatuar se në Radiotelevizionin e Kosovës (R TK) janë avancuar tre persona në pozita menaxheriale pa hapur konkurs, siç kërkohet me akte në...