Postet nga: Vendimi

Pse nuk u zbatua vendimi i prillit të vitit 2023 për hapjen e Urës së Ibrit?

Lëvizja e lirë e qytetarëve dhe automjeteve është e domosdoshme sepse Ura e Ibrit është e vetmja urë lidhëse mes Mitrovicës së Veriut dhe Mitrovicës ...

Gjykata vendos ndaj Sami Kurteshit lidhur me rastin e sulmit në zyret e KQZ-së

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Sami Kurteshi sot më 21.05.2024 është liruar nga akuza e Prokurorisë së Prishtinës për sulmin në ...

Sekiraqa tash e katër ditë i paarritshëm - Detaje si erdhi deri tek vendimi për kthim në paraburgim

I akuzuari për shtytje në vrasje të policit Triumf Riza më 2007, Enver Sekiraqa, që nga 17.05.2024 vazhdon të mbetet i paarritshëm për Policinë e Kosovës dhe organet ...

Ministria e Jashtme, “zonë e ndaluar pune” për të afërmit e zyrtarëve aktualë

Dhjetë muaj para përfundimit të mandatit të rregullt qeverisës, ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla- Schwarz, nxori një vendim dyfaqësh në ...

Gjykata në Shqipëri shpall fajtore nëntë gra të riatdhesuara nga Siria

Gjykata e Posaçme në Shqipëri shpalli fajtore nëntë gra të riatdhesuara nga Siria, të akuzuara për pjesëmarrje në organizatë terroriste dhe pjesëmarrje në veprimtari ...

Manastiri Deçanit regjistron pronësinë e tokës prej 24 hektarëve

Manastiri  Deçanit ka konfirmuar se toka prej 24 hektarëve është regjistruar edhe zyrtarisht pranë Agjencisë Kadastrale të Kosovës në Prishtinë.

Menaxhmenti i "Trepçës" ndëshkon minatorët grevistë, ua ndal pagesat e mëditjeve dhe shujtave

Ushtruesi i detyrës së kryeshefit të “Trepçës”, Enis Abdurrahmani, ka marrë vendim që t’u ndalohen pagesat për mëditje të rregullta dhe për shujtë të ...

Sindikata dhe Menaxhmenti i RTK-së bien në ujdi për pozitën e Fadil Hoxhës

Si pjesë e procesit të ndëmjetësimit të arritur te Avokati i Popullit mes Sindikatës dhe Menaxhmentit të Radiotelevizionit, RTK ka lëshuar vendim për sistemimin e ...