Postet nga: Veli Kryeziu

Nis rigjykimi për eksploatimin e rërës në Kamenicë

Refik Latifaj, ish-kryeinspektor në Komunën e Kamenicës, i akuzuar për keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar  ka dalë sërish para gjykatës.

Në emër të popullit me duar në xhepa

Të gjithë njerëzit në sallë u ngritën në këmbë për të pritur leximin e vendimit të Gjykatës së Gjilanit ndaj të akuzuarit Princvalentino Corleone.

Gjykata vendos për Vali Corleonen

Princvalentino Corleone, i njohur si Vali Corleone, i akuzuar se ka shkaktuar rrezik të përgjithshëm dhe ka bartur armë pa leje, është liruar për herë të dytë ...

Vali Corleone sërish në gjyq për bombën e vendosur në diskotekën e Gjilanit

Princvalentino Corleone, i njohur si Vali Corleone, i akuzuar se ka shkaktuar rrezik të përgjithshëm dhe ka bartur armë pa leje, ka dalë të enjten para Gjykatës ...

Sërish para gjykatës, i akuzuari se pa vlerësim shiti për hekur automjetet e kompanisë

Senad Rama, ish-anëtar i Bordit të Drejtorëve të kompanisë “Eco Hixhiena”, ka dalë sot sërish para gjykatës nën akuzën për keqpërdorim detyre.

Favorizimi dhe diskriminimi i gjuetarëve: Dënohet kryetari i komunës së Novobërdës

150 ditë burg është dënimi të cilin Gjykata e Gjilanit i ka shqiptuar Svetisllav Ivanoviq, i cili aktualisht është kryetar i Komunës së Novobërdës.

Në fund të gjykimit për keqpërdorim detyre, Kryetari i Novobërdës thyen heshtjen

Svetisllav Ivanoviq, është ulur në bankën e të akuzuarit në Gjykatën e Gjilanit për të dhënë fjalën përfundimtare lidhur me akuzën për ...

I tërhiqet vërejtja kryetarit të Novobërdës që mungonte në Gjykatë

Kryetari i Komunës së Novobërdës, Svetisllav Ivanoviq është paraqitur sot në Gjykatën e Gjilanit pasi kishte munguar rreth katër herë në seancën kundër ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!