Postet nga: vehbi kashtanjeva

Lirohen nga akuzat sekretari i Gjykatës Kushtetuese dhe ish-sekretari i MAShT

Sekretari i përgjithshëm i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, Milot Vokshi, dhe ish-sekretari i përgjithshëm i Minisrisë së Arsimit, Shkencës dhe ...

Polici i akuzuar për manipulim me prova deklarohet i pa fajshëm

Zyrtari policor Nebi Sheqiri, është deklaruar i pafajshëm për akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe manipulim me prova.

Dështon seanca e gjykimit për mashtrim të konsumatorëve

Shqyrtimi fillestar i gjykimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, mashtrim të konsumatorëve dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare ka dështuar të mbahet sot.

Rasti i shënjestruar - Dështon seanca gjyqësore për dëmin milionësh nga shmangia e Tatimit

Çështja penale kundër tetë të akuzuarve për shmangie nga tatimi, rast i shënjestruar për liberalizim të vizave ka dështuar të mbahet si pasojë e mungesë...

Gjykimi për përvetësimin e mbi 10 mijë eurove, kërkohet ekspertizë grafologjike

Në gjykimin për përvetësim në detyrë për çka po akuzohet Natyra Leka, mbrojtja e të dëmtuarit ka kërkuar ekspertizë grafologjike për të kontrolluar ...

Të akuzuarit për 20 grabitje të bizneseve në Prishtinë dalin para Gjykatës

Seanca gjyqësore ndaj Eset Dragushës dhe Albert Lecit, të akuzuar për kryerjen e mbi 20 grabitjeve nën kërcënimin e armës, ka dështuar të ...

Zyrtarët policorë mohojnë se morën 10 euro ryshfet nga një shofer

Të akuzuar se në mëngjesin e 30 prillit 2016, në autostradë, në Komoran, i kërkuan dhe i morën një vozitësi 10 euro ryshfet, zyrtarët policorë, Haxhi Vojvoda dhe ...

Dy Dënime Brenda Javës, Vesel Bunjaku Merr Edhe 1 Vit Burg me Kusht

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me një vit burg me kusht një të dyshuar për gjuajtje me armë zjarri.