Postet nga: Vehbi Abdullahu

Eksperti financiar dëshmon në gjykimin ndaj ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj ish-inspektorit të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, i cili po akuzohet për korrupsion.

Rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, dëshmitarët tregojnë a u janë përmbajtur lejeve ndërtimore

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur edhe një seancë e gjykimit të ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, Ismail Halili, Vehbi Abdullahu, Skender Canolli dhe Më...

Gjykimi i ish-inspektorëve të Prishtinës, mungon një avokat, nuk mbahet seanca

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-inspektorit të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, i cili po akuzohet për ...

Ministri Sveçla në gjyq si dëshmitar në gjykimin e ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Sot ka vazhduar rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, Skender Canolli, Vehbi Abdullahu dhe Mergim Shala, të cilët po akuzohen për keqpë...

Supremja kthen në rigjykim rastin e ish inspektorëve të Prishtinës

Gjykata Supreme e Kosovës kthen në rigjykim lëndën penale ndaj ish inspektorëve të Komunës së Prishtinës vetëm për veprën penale keqpë...

Gjykata e Apelit vërtetoi dënimin ndaj dy ish-inspektorëve të Prishtinës, liroi disa të tjerë

Dy ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës u janë vërtetuar dënimet me burgim.

VIDEO: Dënohen ish-inspektorët e Komunës së Prishtinës

Dhjetë ish-inspektorët e Komunës së Prishtinës, të cilët akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, u shpallën për të dytën herë ...

Afër fundit gjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Në gjykimin ndaj dhjetë ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, në seancën e sotme është dhënë ...