Postet nga: vdekjet

5 të vdekur në 24 orët e fundit nga COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se  brenda 24 orëve janë raportuar 5 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Gjashtë viktima nga COVID-19 në Kosovë brenda 24 orësh

Brenda 24 orëve të fundit në Kosovë, janë raportuar 6 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv, njofton Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Mbi dy milionë të vdekur nga koronavirusi në botë

Mbi dy milionë ka arritur numri i të vdekurve në botë nga sëmundja COVID-19, që e shkakton koronavirusi i ri. Që nga fundi i vitit 2019 dhe deri më 15 janar 2020, ...

Mbi dy milionë të vdekur nga koronavirusi në botë

Mbi dy milionë ka arritur numri i të vdekurve në botë nga sëmundja COVID-19, që e shkakton koronavirusi i ri. Që nga fundi i vitit 2019 dhe deri më 15 janar 2020, ...

Katër të prekur me COVID vdesin gjatë 24 orëve

Katër persona të prekur me COVID-19, kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ka njoftuar IKSHPK.

Gjashtë persona të prekur me COVID vdesin në 24 orët e fundit në Kosovë

Gjatë 24 orëve, gjashtë persona të prekur me COVID-19 kanë vdekur në vendin tonë, ka njoftuar Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

3 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë brenda ditës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

8 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë gjatë ditës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se brenda 24 orëve janë raportuar 8 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.