Postet nga: vdekjet në vendin e punës

Punëtorët ‘nuk dinë nga u vjen rreziku në punë’

Sot është mbajtur konferenca e përmbylljes se Javës Evropiane për Siguri dhe Shëndet në Punë.

VIDEO: 1 Maji, Kosova me numër shqetësues të vdekjeve në punë

Për dallim nga shumë vende të botës, ku Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve shfrytëzohet për protesta masive me kërkesa për pë...

Inspektorati kërkon informacione për vdekjen Erzen Hysenit nga aksidenti në punë

Erzen Hyseni, 22 vjeçari nga Vushtrria, vdiq disa ditë më parë, pas plagëve të marra nga zjarri i gjeneratorit në vendin ku ai po punonte.

Deputetja i kërkon qeverisë t’i ndajë nga 15 mijë euro për ata që vdiqën në vendet e punës

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mulhaxha Kollçaku ka një kërkesë për Qeverinë e Kosovës.

Një jetë për një ndërtesë

Dhjetë persona kanë vdekur gjatë dhjetë muajve të fundit në sektorin e ndërtimtarisë në Kosovë. E ndërsa 80 të tjerë janë lënduar gjatë këtyre dhjetë muajve.

Ndërtimtaria, profesioni më vdekjeprurës në Kosovë

Ndërtimtaria në Kosovë, mund të jetë sektori më i lehtë për t’u punësuar, por vazhdon të jetë vendi i punës më i rrezikshëm, pasi ...

Sektori i ndërtimtarisë me vdekjeprurësi për punëtorët kosovarë

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës, Basri Ibrahimi raportoi në Komisionin për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale, pas rasteve të shumta të lëndimeve dhe vdekjeve ...

Duhet të rritet numri i inspektorëve të punës

Lëndimet dhe aksidentet fatale të  qytetarëve në vendin e punës në Kosovë kanë shënuar rritje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!