Postet nga: vdekja e sabrie fazliut

Dështon sërish mbajtja e seancës gjyqësore për vdekjen e mistershme të 36-vjeçares në QKUK

Në tenativën e dytë për mbajtjen e seancës fillestare gjyqësore, për rastin e vdekjes së Sabrie Fazliut, mungesa e njërit nga katër të ...

Vdekja e mistershme në QKUK: 6 vite pas, fillon gjykimi për vdekjen e 36 vjeçares

Në mëngjesin e 5 korrikut 2022 u planifikua të mbahej seanca fillestare për rastin e Sabrie Fazliut, e cila vdiq para 6 viteve.

Dyshimet se 36-vjeçarja vdiq nga një dozë gjaku që iu dha gabimisht

Katër mjekë janë intervistuar për rastin e vdekjes së dyshimtë të Sabrie Fazliut në repartin e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Misteret e vdekjes së 36-vjeçares në QKUK – LIVE

Hulumtimi i emisionit “Kallxo Pernime” ka zbuluar se Prokuroria e Shtetit në Prishtinë tash e pesë vite ka dështuar të hedhë dritë mbi vdekjen tragjike të 36-vjeçares Sabrie ...

Gjyliqi: Vendim Rreth Vdekjes së 36-Vjeçes Nuk Kemi Dhënë, Kemi Pritur Gjyqësinë

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin për dështimin e tërë aparatit shtetëror  për të trajtuar me kohë dhe në mënyrën ...

Baraku: Komisioni Etik i QKUK-së Nuk na Ktheu Përgjigje Rreth Vdekjes së 36-Vjeçes

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin për dështimin e tërë aparatit shtetëror  për të trajtuar me kohë dhe në mënyrën ...

Jashari: Ka Pasur Shkelje në Hetimin për Vdekjen e Sabrie Fazliut

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për dështimin e tërë aparatit shtetëror për të trajtuar me kohë dhe në mënyrën e duhur ...