Postet nga: Vasfije Krasniqi-Goodman

Mirënjohje për Vasfije Krasniqi – Goodman

Ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi sonte ndau mirënjohje për të mbijetuarën e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit, Vasfije ...

Vasfije Krasniqi sot rrëfehet para Senatit dhe Kongresit italian

Aktivistja dhe e mbijetuara e dhunës seksuale në luftën e Kosovës, Vasfije Krasniqi-Goodman, me inicimin e Ambasadores së Kosovës në Romë, Alma Lama, Krasniqi- Goodman sot ...

Vasfije Krasniqi - Goodman nesër dëshmon në Kongresin e Italisë

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë dhe aktivistja Vasfije Krasniqi – Goodman pritet që nesër të dëshmojë të Kongresin dhe Senatin italian ...

Kompensimi vjen vonë për të mbijetuarit e përdhunimeve në luftërat në Ballkan

19 qershori shënohet çdo vit nga Kombet e Bashkuara si Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Seksuale në Konflikt në një përpjekje për të ...

Vasfije Krasniqi- Goodman në Seoul i jepet çmimi “Kim Bok-Dong”

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, Vasfije Krasniqi Goodman, ka pranuar çmimin Kim Bok-Dong në Seoul të Koresë Jugore.

Prokurorja: Nuk kam mundur ta rihap rastin e Vasfije Krasniqi-Goodman

Prokurorja speciale, Drita Hajdari tha se nuk ka mundur të gjejë bazë ligjore për rihapjen e rastit të Vasfije Krasniqi-Goodman për dhunim gjatë luftës.

Vëllai i Vasfijes rrëfen përjetimin e tragjedisë së motrës 16 vjeçare

Nafi Krasniqi, vëllai i Vasfije Krasniqit-Goodman tha se kanë vendosur që tragjedinë e saj ta bëjnë publike vetëm që të kërkohet drejtësi për gratë ...

Rrëfimi i vëllait të Vasfijes nxjerr lot në debatin për dhunën seksuale në luftë

Gruaja që doli për herë të parë publikisht me rrëfimin e saj për dhunimin që kishte përjetuar gjatë luftës në Kosovë ka patur efekt inkurajues ...