Postet nga: valentina bunjaku rexhepi

Akuzat për politizim të bordeve, deputetja e LDK-së propozon që LVV-së t’i ndërrohet emri në “Vetë-kapje”

Deputetja nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Valentina Bunjaku-Rexhepi ka kritikuar ashpër Qeverinë e Kosovës, për siç ka thënë ajo politizim të ...

Deputetja e LDK-së e quan të pafalshme deklaratën e ministres Hajdari për CEFTA-n pa "Republika e Kosovës"

Deputetja nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Valentina Bunjaku-Rexhepi e ka quajtur të pafalshme, deklaratën e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta ...

Kandidatja e LDK-së kundër termocentralit me qymyr

Kandidatja për deputete nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Valentina Bunjaku- Rexhepi në një intervistë për KALLXO.com tregon se kauza e saj e parë ...

LDK: Qeveria dhe MAShT-i ta pranojnë fajin për humbjen e orëve mësimore

Valentina Bunjaku Rexhepi, anëtare e Komisionit për Arsim nga Lidhja Demokratike e Kosovës e ka bërë fajtor qeverinë dhe Ministrinë e Arsimit për humbjen e ...

Deputetja e LDK-së ka shqetësime rreth Ministrisë së Kulturës dhe Ministrisë së Arsimit

Valentina Bunjaku – Rexhepi, anëtare e Komisionit për Arsim dhe deputete e Lidhjes Demokratike të Kosovës ka shprehur disa shqetësime lidhur me Ministrinë e Kulturës dhe ...

Deputetja: Ministrat i Frikësohen Stilit të Qeverisjes së Ramush Haradinajt

Deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku- Rexhepi, tha sot në Kuvend se ministrave të qeverisë së Kosovës po u mungon guximi që ta sfidojnë kryeministrin Ramush Haradinaj në vendimet kontraverse ...

Lëshojnë Komisionin ku po Raportonte Ministri i Arsimit

Lëshojnë Komisionin ku po Raportonte Ministri i Arsimit

Edhe pse ishte ftuar të raportonte për arsimin e lartë në Kosovë, ministri i MASHT-it, Shyqiri Bytyqi më shumë dëgjoi polemika mes anëtarëve të Komisionit pë...

Kuota Gjinore Nuk Është Zgjidhje për Barazinë

Gra deputete, përfaqësuese të institucioneve qendrore e lokale si dhe shoqëria civile kanë diskutuar të enjten në Prishtinë rreth sfidave dhe mundësive të grupeve jo formale ...