Postet nga: valdrin lluka

Ministri mbron privatizimin e telekomit

Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka thënë se privatizimi i Telekomit të Kosovës do të sjellë vetëm benefite për qytetarët e Kosovë...

Qeveria në dorëheqje nis takimet për privatizimin e Telekomit

Ministri i Zhvillimit Ekonomik i Qeverisë në dorëheqje të Kosovës, Valdrin Lluka ka njoftuar të hënën se është takuar me zyrtarë të Bankës Evropiane pë...

Lluka viziton Termocentralin 'Kosova A' së bashku me Gjeneralin e Forcave zvicerane  

Ministri i Zhvillimit Ekonomik,Valdrin Lluka, së bashku me Ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet,  Gjeneralin e Forcave Ushtarake të Zvicrës, Philippe Rebord dhe Ministrin për ...

Valdrin Lluka: Deputeti Haxhiu po bënë deklarata popullsite kur flet për Telekomin

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka reaguar ndaj deklaratave të deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu i cili ka thënë se pas shkëputjes së kontratës së Telekomit ...

Nga sot bien për 90% çmimet e roamingut me shtetet e Ballkanit Përendimor

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka njoftuar se nga sot hyn në funksion marrëveshja e roamingut me shtetet e ballkanit perendimor që është nënshkruar në Beograd, në ...

Mësohen çmimet e reja të thirrjeve Shqipëri- Kosovë

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka njoftuar se opertorët e telefonisë mobile në Kosovë kanë filluar me implementimin e marrëveshjes për heqjen e tarifave të roamingut.

Miliarderi nga Omani i interesuar për investim në minierat e Kosovës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka është takuar me miliarderin Al Barwan, i cili është shprehur i interesuar për të investuar në sektorin minerar në Kosovë.

Shpallet tenderi për 30 ndërtesa të reja me energji efiçiente

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka njoftuar se sot është shpallur tenderi që edhe 30 ndërtesa të reja të bëhen me efiçiencë më të mirë të energjisë.