Postet nga: Valbona Selimi

Djali i të akuzuarit për drogë pretendon se u rrah nga Policia gjatë hetimeve

Në gjykimin kundër 10 të akuzuarve për krim të organizuar lidhur me trafikun e narkotikëve dhe shmangies nga tatimi, sot në sallën e gjykatës u dë...

Kosovarja pranon se bashkë me burrin shkoi në ISIS

Gjykata e Prishtinës ka mbajtur sot gjykimin ndaj të akuzuarës Jehona Xhemshiti për shkak të veprës penale organizimi dhe pjesëmarrja në grupin terrorist.

Masat ndaj coronavirusit, anulohet seanca për kontrabandën 3 milionëshe të naftës nga Serbia

Gjykimi ndaj Millan Bozhoviqit dhe Zhelko Millashinoviqit të akuzuar për kontrabandimin e naftës nga Serbia ka dështuar të mbahet për të katërtën herë.

Një i akuzuar i vdekur, tjetri në Serbi; zvarritet gjykimi për kontrabandën 3 milionëshe të naftës

Dy  persona po akuzohen se për tre vjet kanë futur naftë nga Serbia në Kosovë duke shmangur pagesën e tatimit.

VIDEO - Krejt çka ndodhi në seancën e zhurmshme të dënimit të grupit ‘Syri i Popullit’

Një vit e 10 muaj pas ngritjes së aktakuzës, Avni Llumnica, Murat Jashari, Sadri Ramabaja, Bajrush Konjusha, Ragip Sallova, Halim Halimi dhe Behxhet Luzha janë gjetur për pjesëmarrje ...

Në gjykimin për ryshfet të inspektorit të ATK-së dëshmon kolegu i tij

Në gjykimin e inspektorit të ATK-së, Bekim Bilallit, i akuzuar për marrje ryshfeti, në cilësi të dëshmitarit është dëgjuar Amir Bullatovci, zyrtar i Departamentit të ankesave ...

Të akuzuarit për kontrabandim me migrantë i mohojnë akuzat e prokurorisë

Në kohën kur Kosova po përballej me ikjen e madhe të qytetareve nga vendi, Beqir Hasani, Ramazan Hasani dhe Kushtrim Veseli akuzohen se tentuan të kontrabandonin me migrant.

Zyrtari i suspenduar i OShP-së: Nuk e kam pritur se do ndiqesha nga drejtësia

Ekrem Salihu, anëtar i Bordit të OShP-së, aktualisht i suspenduar nga detyra, i cili po akuzohet nga Prokuroria e Shtetit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, deklaroi ...