Postet nga: valbona disha haxhaosaj

Grabitja në Pejë, i akuzuari refuzon të ngritet në këmbë për të dëgjuar aktakuzën

Ilir Isufi ka dalë sot para Gjykatës së Pejës për t`u përballur me akuzën e prokurorisë për grabitje.

Përplasje mes mbrojtjes dhe prokurores në gjykimin për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë

Me tensione është përshkuar procesi gjyqësor për rastin ku Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, po akuzohen lidhur me vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Dalin para gjykatës 4 të akuzuarit për akuzën e vrasjes me pagesë

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve nën akuzën për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Incidenti me armë në Pejë, paraburgim për të pandehurin

Të pandehurit Bashkim Racaj i është caktuar paraburgim për incidentin që ka ndodhur në Pejë ku ishte plagosur me dy plumba Sezair Belegu.

Shefi i personelit rrëfehet në Gjykatë në gjykimin për korrupsion ndaj Zenun Elezajt

Xhavit Dauti, shef i personelit në komunën e Klinës, tha se vendimin për formimin e komisionit në rastin e punësimit të vajzës së kryetarit Zenun ...

Vrasja që dyshohet se u krye me pagesë, anulohet seanca ndaj 4 të akuzuarve

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, pritej që sot të uleshin në bankën e të akuzuarve lidhur me akuzën për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Gjykimi për korrupsion i drejtoreshës së Kadastrës në Klinë, përplasë prokurorinë dhe mbrojtësit e të akuzuarës

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi kundër Njomza Grabanicës, drejtoreshë e Drejtorisë për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi në Klinë.