Postet nga: Valbon Krasniqi

Furnizimi me barna anti COVID-19 është stabilizuar, thotë Krasniqi

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Valbon Krasniqi, ka thwnw se furnizimi me barna për trajtimin e pacientëve me coronavirus është stabilizuar kë...

Krasniqi: Rritja e rasteve me COVID-19 ka qenë e pritshme

Drejtor i përgjithshëm i SHSKUK-së, Valbon Krasniqi në “ArgumentPlus” në RTV21 tha se rritja e numrit të rasteve me Covid-19 javët e fundit për punëtorë...

ShSKUK ankohet për mungesë të infermierëve

Drejtori i Sherbimit Spitalor Klinik Universitar tw Kosovës (ShSKUK) në takimin e Komitetit për Vlerësimin e Situatës me COVID-19, tha se janë keq me numrin e ...

Valbon Krasniqi nis punën si drejtor i ShSKUK-së

Pas shtatë muajsh si ushtrues detyre i drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës Valbon Krasniqi ka filluar punën zyrtarisht si drejtor ekzekutiv i këtij ...

Valbon Krasniqi zgjidhet drejtor i ShSKUK-së në konkursin e politizuar dhe jotransparent

Garën për drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës e fitoi sot Valbon Krasniqi, ish-kandidat për deputet nga LDK-ja.

Saudin Maliqi tërhiqet nga gara për drejtor të ShSKUK-së

Saudin Maliqi është tërhequr nga gara për Drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës.

Njeriu i LDK-së kthehet në garë për drejtor të ShSKUK-së

Valbon Krasniqi, ish-kandidat për deputet nga LDK-ja është kthyer në garën për drejtor të ShKSUK, pasi ishte eliminuar fillimisht për mungesë të përvojës menaxheriale.

Valbon Krasniqi nuk e kalon konkursin për drejtor të ShSKUK-së

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi, nuk e ka kaluar konkursin për drejtor të përgjithshëm të këtij institucioni shëndetësor.