Postet nga: Vala

Bie sinjali i VALA-s në Vushtrri

Në pjesën më të madhe të qyetit të Vushtrrisë nga ora 09:35 ka rënë sinjali i telefonisë mobile dhe i internetit nga kompania VALA.

Bien shërbimet e telekomunikimit, askush nuk jep përgjegjësi

Ndonëse telefonin nuk e ka të fikur, Gresa, një qytetare nga Prishtina thotë se ndodh shumë shpesh që askush nuk arrin ta telefonojë.

Veriu nuk ka qasje në rrjet të Kosovës

Që nga djegia e disa antenave të telefonisë mobile në veri të vendit më 2008, në disa pjesë të kësaj pjese të territorit të Kosovës mungon sinjali i operatorë...

Vala paralajmëron: Mos u mashtroni nga mesazhet për fitimin e lojërave shpërblyese

Operatori telefonik i Telekomit, Vala ka paralajmëruar konsumatorët që mos të mashtrohen nga mesazhet në të cilët shënohet se mund të shpalleni fitues i lojërave ...

Vala sqaron se pse pati probleme me internetin

Telekomi i Kosovës ka sqaruar në lidhje me problemet teknike që janë ballafaquar sot gjatë ditës operatorët telefonikë në Kosovë.

Vonohet Kodi Telefonik

EditaTahiri, Ministrja për Dialog, në fillim të vitit 2016 kishte bërë të ditur se Austria ka aplikuar në Organizatën Ndërkombëtare të Telekomunikacionit (ITU) për kodin ...

Të Mirat e Kodit që Mungoi

Edita Tahiri, Ministrja për Dialog, në fillim të kësaj jave bëri të ditur se Austria ka aplikuar në Organizatën Ndërkombëtare të Telekomunikacionit (ITU) pë...

Miku i Lushtakut Përfiton nga Vala

Agron Mustafa, kryeshef i Vala-s, bashkë me Blerand Stavilecin, ministrin për Zhvillim Ekonomik, i prenë shiritin hapjes së pikës së kësaj ndërmarrjeje në qendër të ...