Postet nga: vaksinimi

Von der Leyen: Duhet qasje e përbashkët për vaksinim të detyrueshëm

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen tha më 1 dhjetor se është koha që Bashkimi Evropian të mendojë rreth vaksinimit të detyrueshëm kundër koronavirusit.

A ka hezitim nga prindërit për vaksinim të fëmijëve ndaj COVID-19?

Ministria e Shëndetësisë ka aprovuar vaksinimin e grupmoshave nga 12 në 15-vjeç.

Vaksinimi i nxënësve në gjimnazin 'Xhevdet Doda' ka filluar sot

Vaksinimi i nxënësve me vaksinat kundër COVID-19 ka filluar në Gjimnazin  “Xhevdet Doda” në Prishtinë, gjatë ditës së sotme.

Izraeli nis vaksinimin e fëmijëve mbi 5 vjeç

Izraeli ka nisur të vaksinojë kundër coronavirusit fëmijët e grup-moshës 5 deri në 11 vjeç, me vaksinën e kompanisë Pfizer/BioNTech.

Vaksina Pfizer, 100% efikase te adoleshentët pas katër muajve

Kompanitë Pfizer dhe BioNTech kanë thënë se vaksina e tyre kundër koronavirusit ka qenë 100 për qind efikase te fëmijët e grup-moshës 12-15 vjeç, katë...

Kosovarët vaksinohen kundër COVID-19 pas faljes së namazit të xhumasë

Institucionet  shëndetësore të Kosovës po provojnë një teknikë të re për t'i bindur njerëzit që të vaksinohen kundër COVID-19 – duke bashkëpunuar me komunitetin ...

BE-ja drejt vaksinimit të obligueshëm

Dyshimet se masat kufizuese ndaj personave të pavaksinuar janë diskriminuese si dhe fakti se personat e pavaksinuar janë më të rrezikuar nga koronavirusi, ka bërë që disa shtete të ...

Ministri i ri Shëndetësisë kërkon nga qytetarët që të vaksinohen

Përmes një video incizimit ministri i ri i shëndetësisë, Rifat Latifi, ka kërkuar nga qytetarët që të vaksinohen kundër Coronavirusit.