Postet nga: Vaksine

Zemaj: Kosova ka siguruar 500 mijë vaksina anti- COVID nga Pfizer

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se Kosova ka siguruar 500 mijë vaksina anti COVID nga kompania Pfizer.

MSh formon grup punues negociator për sigurim të vaksinës për COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka themeluar një grup negociator për sigurimin e vaksinës COVID-19.

Kosova dhe BE koordinohen për sigurimin sa më parë të vaksinës kundër COVID-19

Kosova në bashkëpunim të ngushtë me Komisionin Evropian po angazhohet që të sigurojnë sa më parë vaksinën kundër Covid-19.

Zemaj kërkon mbledhje të mbyllur rreth sigurimit të vaksinës anti COVID-19: Janë informata konfidenciale

Në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me Covid-19 janë duke raportuar përfaqësues të Institucioneve Shëndetësore.

Zemaj: 20% të vaksinës anti COVID-19 do ta marrim falas, pjesën tjetër jemi të detyruar ta blejmë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj duke raportuar në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me Covid-19 ka thë...

Zemaj: 60-70% e popullatës së Kosovës do të marrë vaksinë anti COVID-19

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, pas mbledhjes së komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës emergjente me koronavirus COVID-19.