Postet nga: uta ibrahimi

Uta Ibrahimi pushtoi majat e Himalajave

Alpinistja Uta Ibrahimi ka përfunduar ekspeditën e ngjitjes në majën Annapurna me lartësi 8091 m, e cila është ndër majat më të rrezikshme për ngjitje ...

Uta Ibrahimi e pa përkrahur nga shteti, paralajmëron ngjitjen në 14 majat më të larta në tokë

Alpinistja e njohur kosovare Uta Ibrahimi, ka paralajmëruar ngjitjen në majën e trembëdhjetë më të lartë në tokë, por ajo nuk ka gjetur asnjë përkrahje financiare ...

Dumoshi takoi vajzën që ngjiti pesë majat e Himalajeve

Ministrja e Kulturës Rinisë dhe sportit, Vlora Dumoshi ka pritur sot në MKRS-së, alpinisten Flutura Ibrahimi, të njohur më shumë si Uta Ibrahimi.

Shkëlqejnë vajzat kosovare në maratonën e vrapit malor në Maqedoninë e Veriut

Martona e vrapimit malor në Maqedoninë e Veriut i ka takuar vajzave të Kosovës në garën e vajzave në maratonat 107 kilometra dhe në garën 66 kilometra.

UNICEF dhe Utalaya nisin projektin që nxit zhvillimin e fëmijëve

Për të ndërgjegjësuar për rëndësinë e angazhimit të fëmijëve me prindër në aktivitete që nxisin zhvillimin e fëmijëve, pë...

'Uta e Maleve' do shpërndahet në 5000 familje në nevojë

Libri “Uta e Maleve” në të cilin përshkruhet eksperienca personale e alpinistes Uta Ibrahimi, pritet të shpërndahet në 5000 familje në nevojë nëpër gjithë Kosovën.

Revista maqedonase vlerëson ilustrimet e librit ‘Uta e maleve’  

Revista maqedonase “Portret“ i ka renditur ilustrimet e librit “Uta e maleve” në mesin e më të mirave të krijuar në një libër për fëmijë. 

Uta Ibrahimi pas lëndimit në Valbonë: Shumë shpejt do të ngjitem në maja të tjera

Alpinistja Uta Ibrahimi ka treguar për aksidentin që ka pësuar në Valbonë dhe goditjes nga një gur me peshë rreth 50 kilogramë