Postet nga: Ushtrimi i ndikimit

Prokuroria: Ish-referentja e Gjykatës Supreme mori 13.500 euro për t’iu zbutur dënimi një të dënuari

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë në rastin e ish-referentes së Gjykatës Supreme, Bukurije Haxhimuratit.

Prokuroria kërkon dënim me burg për kryetarin e Federatës së Futbollit, Agim Ademin

Gjykimi i kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Ademi dhe i Muharrem Ramës, të akuzuar për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ...

Arrestohet infermieri, u merrte para studentëve për t’i kaluar në provime

Policia e Korçës ka ndaluar sot shtetasin A.Gj., 31 vjeç, me detyrë infermier pranë Spitalit të Korçës, pasi gjykata ka vendosur për këtë shtetas masën ...

Shpallet Fajtor Doktori Sadik Rashiti

Doktori gjilanas, Sadik Rashiti, është shpallur fajtor për dy pika të aktakuzës dhe është dënuar me 5,000 euro gjobë. Ai akuzohej për veprën penale të ushtrimit ...

SMS të Rinj në Fundin e Gjykimit të Doktorit

“Paraqesim kërkesë për plotësimin e provave. Në shkresat e lëndës ka ekzistuar një kërkesë për nxjerrjen e hyrjeve-daljeve të SMS-ve dhe sipas të ...

Dështon Seanca në Gjykimin e Mjekut Gjilanas

Seanca gjyqësore ndaj mjekut gjilanas, Sadik Rashiti, ka dështuar për të njëjtën arsye sikur edhe para një muaji – për shkak se mungoi përfaqë...

Shtyhet Gjykimi Ndaj Mjekut Gjilanas

Seanca gjyqësore ndaj mjekut gjilanas Sadik Rashiti, i akuzuar për ushtrim ndikimi, është shtyrë meqë mungoi prokurorja e rastit, Dulina Hamiti.

Policia Nuk Arrin t’i Gjejë Dëshmitarët

Policia në Gjilan e Viti nuk ka arritur t’i gjejë dhe t’i sjellë në Gjykatën e Prishtinës dëshmitarët, të cilët konsiderohen edhe të ...