Postet nga: ushtrim ndikimi

Vazhdon gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e autostradës së Gjilanit

Ka vazhduar gjykimi ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpërdorur detyrën e tyre si zyrtarë ...

Dosja e Prokurorisë që rëndon ndaj asamblistit të LVV-së në rastin 'Brezovica'

Nga 30 ditë paraburgim ka kërkuar Prokuroria e Ferizajt për të arrestuarit e ditës së djeshme në rastin e njohur si ‘Brezovica’.

Gjykimi i burrit të prokurores Ervehe Gashi, dëgjohet dëshmia e të bashkakuzuarit

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi për ushtrim ndikimi kundër Bajram Gashit, bashkëshortit të prokurores së Krimeve të Rënda në Prizren, Ervehe Gashi.

Burri i prokurores Ervehe Gashi ballafaqohet me rrëfimin e dëshmitarit ku ishte biseduar për mbylljen e një rasti penal

 

Konfirmohet aktakuza ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe të tjerëve

Departamenti Special i Gjykatës së Prishtinës e ka konfirmuar akuzën për afera korruptive ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica.

Dështon seanca ndaj deputetit Etem Arifi

Dështon të mbahet seanca e rigjykimit, ndaj deputetit Etem Arifi, për veprën penale ushtrim i ndikimit.

Shpallen fajtorë gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi - VIDEO

Gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të cilët akuzoheshin për ushtrim ndikimi janë shpallur fajtorë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Mbrojtja: Gjykatësi Ismaili dhe polici Gashi në këtë gjyq janë viktima, Policia i përdori për të zënë “peshqit e mëdhenj”

Në gjykimin ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, prokuroria kërkon dënim ndërsa mbrojtja lirim nga akuza.