Postet nga: "Ushtarët" e Gjeneralit

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

“Në vigjilje të 10 vjetorit të shtetësisë së Kosovës, më 17 shkurt isha pjesëmarrës në manifestimet që u mbajtën me Diasporën në Mynih të Gjermanisë”, i ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri Çerim Bajrami në raportin 24 faqësh të punës së tij dorëzuar Kryeministrit, i ka bashkangjitur 54 fotografi.

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri Faruk Nura për 3 muaj punë ka realizuar disa vizita zyrtare, kryesisht në ambasadat e Kosovës nëpër Europë.

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Zëvendësministri i MAPL, Beqir Fejzullahu thotë se ka kontrolluar e aprovuar në total 288 lëndë.

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i Administratës Publike, Sami Hajdaraj thotë se gjatë 100 ditë pune i ka vizituar edhe 69 ndërtesat qeveritare të cilat i menaxhon MAP.

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i FSK-së, Agim Çeku i ka raportuar Kryeministrit edhe intervistat e tij në media. Madje ai këtij raporti ia ka bashkangjitur edhe fotografitë e paraqitjeve të ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Ish-zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik, Besnik Beka në raportin 9 faqësh të punës së tij, dy faqe ka listuar pikat e rendit të një mbledhje të Qeverisë ku ...

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i Financave, Mustafa Grainca, në raportin e punës së tij, që ka 20 faqe, i ka bashkangjitur edhe 18 fotografi si dëshmi të punës së tij.